Een ongeval of een medische fout kan fysiek letsel veroorzaken, maar ook onzichtbare schade aanrichten. Psychisch letsel is echter ook een vorm van letselschade. Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een bekend voorbeeld hiervan. In dat geval heeft u op diverse gebieden hulp nodig. Pals Letselschade biedt u deze hulp. Of het nu gaat om de juridische kant van uw letselschadezaak, of wanneer u vragen heeft over medische, financiële of sociale onderwerpen. Wij staan voor u klaar met deskundige adviezen en hulp die echt helpt.

Schade claimen kan ook bij psychisch letsel

In Nederland is het in de wet bepaald dat ook psychisch letsel voor vergoeding in aanmerking komt. Dit noemen we smartengeld, een bedrag dat probeert recht te doen aan uw psychisch lijden. Indien u psychisch letsel heeft opgelopen, heeft dit immers grote gevolgen voor u en uw omgeving. Uw weerbaarheid kan veranderen en uw zelfbeeld kan beschadigd zijn. Hierdoor krijgt u te maken met emotionele beperkingen, maar ook financiële beperkingen spelen een rol. En dan hebben we het nog niet eens over inkomensverlies, doordat u uw werk niet meer kunt verrichten. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, ook wanneer het gaat om psychisch letsel. Wij doen er alles aan om een eventuele letselschadevergoeding voor u te ontvangen. Heeft u specifieke vragen over uw opgelopen psychisch letsel of over de omstandigheden rondom een ongeval? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Vertrouw op uw 63.000 voorgangers

Het zal u goed doen om te weten dat u er niet alleen voorstaat. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten letselschade, van dwarslaesie tot hersenletsel. Voor maar liefst 90 procent van onze cliënten ontvingen wij een schadevergoeding. De persoonlijke aanpak van ons gespecialiseerde letselschadebureau zal u ook vast bevallen. Wij komen bij u thuis om uw verhaal te horen en u te ondersteunen. Uw psychisch letsel, uw leven en uw ongeval zijn ons uitgangspunt. Maatwerk staat centraal in onze aanpak, samen met de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.