Als u schouderletsel opgelopen heeft, zorgt dat vaak voor behoorlijk wat problemen. Niet alleen bij het sporten of werken, maar ook in het dagelijks leven. Het schoudergewricht is een behoorlijk complex gewricht dat ondersteund wordt door pezen en banden van vezelig bindweefsel. Is er voor het ontstaan van uw schouderletsel een schuldige (of aansprakelijke) aan te wijzen? Neem dan contact op met onze letselschadespecialisten. Wij helpen u bij letselschade claimen, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Vormen van schouderletsel

Er zijn diverse soorten letsel aan de schouder te onderscheiden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw schouderblad of sleutelbeen gebroken hebben. Ook kan er schade zijn ontstaan aan het gewricht, de spieren van de schouder of de schouderpezen. Soms is de schouder uit de kom geraakt en moet deze weer teruggezet worden. Schouderletsel wordt niet alleen opgelopen tijdens het sporten, maar kan ook het gevolg zijn van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval.

Schadevergoeding bij schouderletsel

Meestal heeft u wel recht op schadevergoeding als iemand anders aansprakelijk is voor uw schouderletsel. U kunt dan de kosten die met uw letsel te maken hebben vergoed krijgen. Een letselschadespecialist van Pals Letselschade maakt voor u de berekening van de totale geleden schade. Hij of zij maakt een analyse van uw situatie en vertelt vervolgens wat de mogelijkheden van een letselschadezaak zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De kosten van onze dienstverlening worden uiteindelijk betaald door de partij die aansprakelijk is voor de schade aan uw schouder. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijke aanpak van Pals Letselschade

Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers; natuurlijk ook bij schouderletsel. Onze letselschadespecialist komt naar u toe om uw verhaal persoonlijk aan te horen. Het maakt daarbij niet uit waar u in Nederland woont. Vervolgens berekenen we welke schadeposten bij de tegenpartij geclaimd kunnen worden. Pals Letselschade neemt u alle zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op het verdere herstel. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen u voor door voor Pals Letselschade te kiezen en 90% van hen kreeg daadwerkelijk ook een vergoeding uitgekeerd. Neem vrijblijvend contact op voor onze ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).