Er bestaan verschillende vormen van spierletsel. Zo kunt u een spierscheuring, spierverrekking of een bloeding in het spierweefsel hebben. De meest voorkomende plekken waar spierletsel ontstaat zijn de ledematen en in het gebied rondom de nek, schouder en rug. Er zijn nog een aantal andere aandoeningen die ook onder de term spierletsel geschaard kunnen worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan spierknopen en –ontstekingen, peesonthechtingen en een zweepslag. Hevig spierletsel kan functieverlies en zenuwletsel tot gevolg hebben. Het gevolg is dat uw letsel een zeer grote impact zal geven op uw dagelijks leven en functioneren.

Schadevergoeding bij spierletsel

U kunt spierletsel oplopen tijdens het sporten, maar bijvoorbeeld ook tijdens een ongeval op het werk of in het verkeer. Is iemand anders voor uw letsel verantwoordelijk? De kans is groot dat u dan aanspraak kunt maken op een letselschadevergoeding. Wij helpen u graag en bekijken of u recht heeft op zo’n vergoeding en hoe hoog deze dan zou kunnen zijn. Het kan zijn dat u door de schade aan uw spieren uw werkzaamheden een tijd niet meer (goed) kunt uitoefenen. Hierdoor mist u inkomsten en kunt u bovendien te maken krijgen met allerlei extra kostenposten. Als de schade niet uw eigen schuld is, moet de aansprakelijke partij u daarvoor compenseren. Schakel dan de specialisten van Pals Letselschade in, want wij hebben ervaring met heel veel verschillende soorten letselschade, waaronder spierletsel. Wij geven u altijd een realistisch advies en zijn in staat keer op keer daadkrachtig op te treden. Daarnaast profiteert u bij Pals Letselschade van ondersteuning op financieel, medisch, sociaal en juridisch vlak. Velen gingen u in het verleden al voor. Zo ontving van de ruim 63.000 slachtoffers die we door de jaren heen geholpen hebben maar liefst 90 procent een schadevergoeding.

Gespecialiseerd in letselschade

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. We komen dan ook gewoon bij u thuis, waar u ook in Nederland woont. Uiteraard voldoen we aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade en zijn we al meer dan 60 jaar actief als gespecialiseerd letselschadebureau. Meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder. Voor specifieke vragen over uw spierletsel en uw letselschadezaak belt u ons op 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).