We denken er nooit echt over na, maar we praten elke dag behoorlijk wat af. Eerst vormen we de gedachten in ons hoofd om deze vervolgens uit te spreken. Voor de meeste mensen een gebeurtenis die als vanzelf gaat. Toch zijn er ook mensen die problemen hebben met communiceren, zoals mensen die lijden aan een spraakstoornis. Soms gaat het om een aangeboren afwijking (zoals bij een schisis) of is het iets dat op jonge leeftijd bij kinderen ontstaat (zoals stotteren). Een spraakstoornis kan ook optreden door een beschadiging van het zenuwstelsel. We spreken dan over een dysartrie. De spieren die nodig zijn om te articuleren worden dan niet (meer) goed aangestuurd. Een spraakstoornis zorgt niet alleen voor moeilijkheden tijdens het communiceren, het kan ook zorgen voor spreek- en faalangst, een depressie, een minderwaardigheidscomplex en schaamte.

Spraakstoornis na een ongeval

Is uw spraakstoornis ontstaan door toedoen van iemand anders? Kunt u dus iemand aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade? Leg uw situatie dan voor aan de medewerkers van Pals Letselschade. Daar zijn specialisten werkzaam op het gebied van letselschade (zoals een spraakstoornis) die precies weten wat de gevolgen in de praktijk kunnen zijn. Wij kunnen u helpen met het claimen van letselschade en geven aanvullende adviezen. Zo weet u zeker dat onze hulp echt helpt. We doen ons best om zo snel mogelijk het een en ander voor u te beoordelen. Wij geven u in elk geval altijd realistisch advies. Daar ligt ook onze kracht: het bieden van hulp op financieel, medisch, sociaal én juridisch vlak. En de kosten? U bent ons niets verschuldigd als onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van uw zaak beoordelen. De tegenpartij betaalt de onkosten die u maakt.

Al meer dan 60 jaar bewezen succesvol

Meer dan 63.000 slachtoffers gingen u voor en kozen voor ons toen zij een letselschadespecialist in de arm wilden nemen. Wij behandelen allerlei soorten letselschade (waaronder ribfracturen, oorletsel en stralingsletsel) en 90% van onze cliënten ontving uiteindelijk een schadevergoeding. We hanteren altijd een persoonlijke aanpak, wat bijvoorbeeld inhoudt dat we bij u thuis langskomen; waar u ook woont in Nederland. Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Bij specifieke vragen over uw letselschadezaak belt u ons op 0800 – 899 85 33 (van ma t/m vr 08:30 – 21.30).