Wie voetletsel heeft, kan dat op veel verschillende manieren hebben opgelopen. Misschien was u betrokken bij een ongeval (zowel in het verkeer als op het werk) of bent u ongelukkig ten val gekomen tijdens het sporten. Bent u in aanraking gekomen met een zwaar voorwerp? Dan kan ook zogenaamd crush-letsel ontstaan. Raadpleeg in elk geval altijd een arts als u letsel aan uw voet heeft gekregen, door wat voor oorzaak dan ook. Hij of zij kan uw voet zorgvuldig onderzoeken en de juiste diagnose stellen, zodat er gestart kan worden met (eventuele) behandeling en genezing. De gevolgen van voetletsel kunnen soms behoorlijk groot zijn. Het komt regelmatig voor dat slachtoffers nog lange tijd, of zelfs permanent, hinder en ongemak ondervinden van het letsel aan hun voet.

Voetletsel en een schadevergoeding?

Heeft u voetletsel opgelopen omdat u het slachtoffer was van een ongeval? Of is er een andere reden waarom u iemand anders aansprakelijk kunt stellen voor de schade aan uw voet? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Wij zijn u graag van dienst bij letselschade claimen en hebben meer dan 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. De hoogte van een eventuele letselschadevergoeding hangt af van veel factoren. Schakel dan ook een letselschadespecialist van Pals Letselschade in en laat u voorzien van deskundig en professioneel advies.

Altijd in goede handen bij Pals Letselschade

We zijn in heel veel soorten letselschade gespecialiseerd bij Pals Letselschade. Naast voetletsel kunt u bijvoorbeeld ook gebroken ribben, halsletsel of knieletsel opgelopen hebben. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. Het maakt ons niet uit waar u in Nederland woont, want wij komen vertrouwd en eenvoudig bij u thuis om u persoonlijk van advies te voorzien. Ruim 63.000 slachtoffers zijn u voorgegaan met hun keuze voor Pals Letselschade. En maar liefst 90% van hen heeft door onze tussenkomst een schadevergoeding ontvangen.

Stel ons uw vragen

Wij ondersteunen u op meer gebieden dan alleen op juridisch vlak. Heeft u naast juridische vragen ook nog medische, financiële of sociale vragen? Ook dan staan onze letselschadespecialisten graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (op werkdagen van 08:30 – 21.30). Ook als u meer wilt weten over onze aanpak of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek. Wij helpen u graag verder met hulp die echt helpt.