Elk jaar steken we in Nederland tijdens de jaarwisseling flink veel vuurwerk af. Van siervuurwerk tot aan knallende matten: jong en oud beleeft veel plezier aan het geluid en het zien van al dit moois. Totdat het plotseling misgaat. Jaarlijks lopen weer heel wat mensen vuurwerkletsel op, zowel door het veilig als onveilig afsteken ervan. De schade kan variëren: denk daarbij aan lichte brandwonden, verlies van vingers, permanente blindheid en in het allerergste geval overlijden.

Schadevergoeding bij vuurwerkletsel

Heeft u zelf vuurwerkletsel opgelopen en kan iemand anders aansprakelijk gesteld worden voor het leed dat u is aangedaan? U komt dan waarschijnlijk voor letselschadevergoeding in aanmerking. Afhankelijk van de aard van het vuurwerkletsel kan de herstelperiode behoorlijk lang zijn. Het heeft dan ook vaak een enorme impact op uw leven (zowel nu als in de toekomst). Wilt u weten of u met betrekking tot uw vuurwerkletsel ook voor een letselschadevergoeding in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze letselschadespecialisten die u van professioneel advies kan voorzien.

Uitgebreide hulp op heel veel gebieden

Natuurlijk heeft u bij een letselschadezaak juridische en financiële hulp nodig. Maar bij Pals Letselschade gaan we nog veel verder. Als u vuurwerkletsel opgelopen heeft dan heeft u wellicht ook medische en sociale vragen. Wij beantwoorden ze graag stuk voor stuk deskundig voor u. Dankzij onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, kunnen wij altijd eerlijk en realistisch antwoord geven. Ook kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Ruime ervaring op het gebied van vuurwerkletsel

U wilt uiteraard een ervaren partij inschakelen voor uw juridische strijd. Ruim 63.000 letselslachtoffers kozen eerder al voor Pals Letselschade. Dit waren mensen met allerlei soorten letselschade waaronder halsletsel en ribfracturen. Zo’n 90% van onze cliënten heeft een schadevergoeding ontvangen, zonder ons daarvoor te hoeven betalen. De aansprakelijke partij betaalt namelijk uiteindelijk de kosten voor de door ons geleverde werkzaamheden.

Meer te weten komen over onze mogelijkheden? Wij komen graag voor persoonlijk advies bij u thuis, in heel Nederland. Zoals u van ons mag verwachten, voldoen wij aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.