Heeft u door een verkeersongeval of bedrijfsongeval zenuwletsel opgelopen? Dan helpen wij u op arbeidsrechtelijk, sociaal en maatschappelijk vlak verder. Zenuwletsel ontstaat door een verwonding door bijvoorbeeld een glas of een mes of door een infectie. Doorsnijding van een zenuw veroorzaakt veel pijn en kan beperkingen geven in bepaalde bewegingen. Misschien kunt u zelfs niet meer volledig functioneren zoals u gewend was. Zenuwletsel zal nooit helemaal verdwijnen. Door uw beperkingen lijdt u vanzelfsprekend schade en kunt u letselschade claimen bij de verantwoordelijke voor het ongeval. Wij helpen u met uw letselschadezaak, met aanvullende adviezen en met hulp die echt helpt.

Maatwerk bij zenuwletsel

De ernstigste vorm van zenuwletsel is natuurlijk een dwarslaesie. Maar ook van andere soorten letselschade en beschadigde zenuwen kunt u veel last hebben. Door het zenuwletsel kan het voorkomen dat bijvoorbeeld uw pols of hand gevoelloos wordt. Of u verliest een deel van de spierfunctie. De ernst en de plaats van het zenuwletsel zijn daarbij bepalend. Onze letselschadespecialist komt daarom bij u thuis om uw verhaal te horen. Uw persoonlijke ervaringen zijn bepalend voor het maatwerk dat we u bieden. Kies ook voor Pals Letselschade, net zoals de ruim 63.000 slachtoffers die u voorgingen. Het feit dat 90% van onze cliënten een schadevergoeding ontving, zegt ook iets over onze kwaliteit. Profiteer van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau. De kosten voor uw juridische hulp worden betaald door de aansprakelijke partij. Het spreekt voor zich dat wij voldoen aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

De hoogte van uw letselschadevergoeding

Door onze ruim 60 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers, weten wij dat de hoogte van een eventuele letselschadevergoeding afhangt van vele zaken. Bijvoorbeeld de mate waarin u nog kunt functioneren thuis en op uw werk, maar ook de prognose qua herstel. Bovendien weten we dat u niet alleen ondersteuning nodig heeft op juridisch gebied bij zenuwletsel. Ook wanneer het om medische, financiële of sociale vragen gaat, staan wij daarom voor u klaar. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).