Onze zintuigen zorgen ervoor dat we kunnen zien, ruiken, horen, voelen en proeven. We gebruiken ze bij het waarnemen van onze omgeving. Via de zintuigen komen bij ons prikkels binnen. De zenuwcellen geven die prikkels vervolgens door aan de hersenen die op hun beurt de gegevens verder verwerken. Als u zintuigletsel opgelopen heeft, dan is uw zintuiglijke waarneming beschadigd. U heeft bijvoorbeeld problemen met uw ogen, oren, neus, tong of huid.

Schadevergoeding bij zintuigschade

Natuurlijk is een schadevergoeding nooit helemaal een oplossing voor het leed dat u is aangedaan. Toch is het altijd verstandig om een vergoeding te claimen (of te laten claimen). Als iemand anders aansprakelijk is voor de aan u toegebrachte schade, dan heeft u wettelijk recht op een financiële compensatie. Dat gaat verder dan alleen een vergoeding voor de materiële schade; ook het door u geleden leed dient vergoed te worden. In het laatste geval hebben we het dan over smartengeld. De hoogte van de uiteindelijke vergoeding is afhankelijk van allerlei factoren. Eerst moet de aard, omvang en ernst van uw zintuigschade worden vastgesteld. Ook kijken we in hoeverre u nog kunt werken en hoe de schade u in uw functioneren belemmert. Pals Letselschade heeft ruim 60 jaar ervaring en kan u daardoor uitstekend bijstaan en adviseren. Wij ondersteunen u niet alleen op juridisch gebied. Ook bij medische, financiële of sociale vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via 0800 – 899 85 33 (ma t/m vr 08:30 – 21.30).

Schakel ons kosteloos in

U wilt uiteraard vooraf weten of het u geld kost als Pals Letselschade aan de slag gaat voor u. In verreweg de meeste gevallen betaalt de aansprakelijke partij onze juridische hulp. Het is dan ook geen wonder dat ruim 63.000 slachtoffers eerder ook al voor Pals Letselschade kozen. Voor allerlei soorten letselschade kunt u bij ons terecht, waaronder naast zintuigschade ook hersenletsel en whiplash. Van al onze cliënten ontving 90% daadwerkelijk een schadevergoedingsuitkering.

Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau en maak een afspraak voor een intakegesprek bij u thuis; waar ook in Nederland. Uiteraard voldoen wij als letselschadebureau aan de richtlijnen Keurmerk Letselschade. Lees meer over onze aanpak of maak direct een afspraak door contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.