Orthopedisch letsel

Wanneer je na een ongeval letsel hebt aan botten en pezen valt dat onder orthopedisch letsel. Enkele voorbeelden van orthopedisch letsel zijn een verbrijzeld been of een verbrijzelde arm, nek- en rugwervelbreuken en heupletsel. Het spreekt voor zich dat deze soorten letsel veel problemen met zich meebrengen. Niet alleen in je dagelijkse functioneren, maar ook op medisch, financieel en sociaal gebied. Daarom helpt Pals Letselschade je verder op al deze gebieden. Als je het orthopedisch letsel hebt oplopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander ongeval zorgen wij dat je weer verder kunt en helpen we je met het claimen van letselschade. Maar ook voor andere vragen kun je bij ons terecht. Wij hebben altijd aandacht voor je verhaal en helpen je bij het vinden van een passende oplossing.

Een letselschadevergoeding ter compensatie

Ortho_1_Pals.jpg

De fysieke en emotionele gevolgen van je orthopedische letsel zijn groot. Misschien lijd je inkomensverlies doordat je niet meer kunt werken. Of loop je die aankomende promotie mis. Als je orthopedisch letsel is veroorzaakt door iemand anders helpen wij je om in een letselschadezaak een letselschadevergoeding te ontvangen. De mate waarin je beperkt wordt in je dagelijkse functioneren en je kansen op de arbeidsmarkt spelen daarbij een belangrijke rol. Jouw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Je orthopedische letsel, je leven en je ongeval zijn uniek. Daarom bieden wij je maatwerk.

Bijna overbodig om te zeggen dat wij voldoen aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je bent in goede handen

Onze letselschadespecialisten hebben veel kennis en ervaring met het behartigen van de belangen van mensen die door een ongeval orthopedisch letsel hebben opgelopen. Daarnaast beschikt Pals Letselschade over een breed netwerk van experts. Daardoor kunnen we je op elk gebied verder helpen. Van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot en met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Een van onze letselschadespecialisten staat je altijd bij.

Elke zaak is anders. Een dwarslaesie of een hersenletsel behandelen we heel anders dan een zaak met orthopedisch letsel. Daarom komen we bij je thuis om je verhaal te horen. Niet voor niets hebben we al meer dan 70 jaar ervaring in letselschadebehandeling en hebben we al meer dan 63.000 slachtoffers geholpen. Wij bieden je het vertrouwen dat je nodig hebt.

Onze specialisten helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor ondersteuning via 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 17:30 uur).

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen