Letselschade door een bedrijfsongeval

Pals Letselschade zorgt ervoor dat je na een ongeval op het werk weer verder kunt met je leven. En natuurlijk helpen wij je bij het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding hiervoor. Onze letselschadespecialisten gaan hierbij uit van jouw individuele behoeftes. Alleen zo kunnen we tot een oplossing komen die zo goed mogelijk bij je past.

De werkgever aansprakelijk stellen

Bedrijfsongeval_2_Pals.jpg


Een eerste stap naar een schadevergoeding is om de werkgever aansprakelijk te stellen voor de geleden en nog te lijden schade. In Nederland zijn de meeste werkgevers verzekerd voor een bedrijfsongeval van een medewerker. Maar dat betekent helaas nog niet altijd dat de werkgever en zijn of haar verzekeraar zich ook direct coöperatief op zullen stellen. Bovendien kunnen de onderlinge verhoudingen verder in het juridische traject onder druk komen te staan. Daarom is het inwinnen van advies bij een in letselschade gespecialiseerde partij zo belangrijk.

Pals Letselschade helpt je om te zorgen dat de schade die je hebt opgelopen door een bedrijfsongeval wordt vergoed. Verder zorgen we ervoor dat je sociaal en emotioneel weer verder kan met je leven.

Je letselschadespecialist staat je tijdens het hele traject bij. Hij of zij helpt je om je schade in kaart te brengen en deze te onderbouwen, komt op voor je belangen en is de contactpersoon richting de tegenpartij.

Kortom, Pals Letselschade neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je fysieke en emotionele herstel.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen

Wil je weten of je je letselschade kunt claimen?

Vul het contactformulier in en we proberen binnen twee uur (op werkdagen) contact met je te zoeken.