Wie door een ongeval, een medische fout, of een beroepsziekte letsel oploopt, kan naast de directe gevolgen als pijn en fysiek ongemak, ook te maken krijgen met gevolgen op de langere termijn: lichamelijke, psychische of financiële gevolgen, die stevig kunnen ingrijpen op je leven. Heeft u letselschade opgelopen? Onze letselschadespecialisten in de regio Den Haag komen gratis en vrijblijvend bij u thuis om de gevolgen van het letsel in kaart te brengen en vrijblijvend advies te geven over de verhalingsmogelijkheden. Onze experts zijn actief, voortvarend en betrokken. Komt uw letselschadezaak bij hen in behandeling, dan zullen zij u op zo veel mogelijk terreinen zorgen uit handen proberen te nemen. Want kunnen wij u het leven iets gemakkelijker maken, dan heeft u meer ruimte om te herstellen.

Meer weten over onze aanpak? Bel voor direct gratis advies 070 – 30 23 999 (ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur). Of laat uw gegevens achter en we bellen u op werkdagen binnen twee uur terug.

Neem contact met ons op

Persoonlijke hulp bij letselschade

Pals Letselschade regio Den Haag begeleidt slachtoffers van letselschade in heel Zuid-Holland. Elke letselschadezaak is uniek en vraagt om een eigen invalshoek, maar ons doel als letselschadebureau is voor elk slachtoffer gelijk: zorgen dat u de juiste ondersteuning krijgt om uw weer te kunnen oppakken. Wij zoeken met u naar een optimaal proces om het beste resultaat te bereiken. En hierin doen wij graag die paar stappen extra, zodat u hulp krijgt die ook écht helpt.

“Letselschade brengt slachtoffers letterlijk uit hun balans. Naast het letsel worden zij ook geconfronteerd met bijvoorbeeld arbeidsrechtelijke of familiaire aangelegenheden.
Het is mijn taak om het leven van het slachtoffer weer op de rails te krijgen, met als sluitstuk een rechtvaardige schadevergoeding. Mijn ervaring is dat een schadevergoeding bijdraagt aan het herstel. Een rechtvaardige schadevergoeding wordt mede gerealiseerd door persoonlijke aandacht voor het slachtoffer. Daarom zorg ik ervoor dat het slachtoffer op de juiste wijze wordt benaderd en begeleid. Mijn werk is hierdoor veelzijdig en dankbaar.”

“Letselschade is mensenwerk en empathie is essentieel. PALS groep stelt de klant centraal. Iets dat goed bij mij past, want mensen helpen zit mij in het bloed. Ik vind persoonlijke aandacht en individuele oplossingen op maat belangrijk. Uiteindelijk is het doel om te komen tot een goede en redelijke oplossing. Wanneer ik een letselschadezaak voor een cliënt naar tevredenheid weet te regelen, geeft mij dit echt een boost!”