InTwente_Web_2.jpg

Letselschadevergoeding

Als je door iemand anders letselschade hebt opgelopen, is deze persoon daarvoor aansprakelijk. Die is daarvoor verzekerd. Daarom kun je bij die persoon aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Deze vergoeding dekt de kosten die je maakt en helpt je je mogelijke verlies van inkomen op te vangen. Ook als je een verzekering hebt die letselschade vergoed - bijvoorbeeld een schadeverzekering inzittenden (SVI) - kunnen wij je vaak helpen met het vaststellen en regelen van je schade.

Twijfel je over je mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Het kost je niets en kan veel duidelijk maken. Bij Pals Letselschade doen we er alles aan om je schade vergoed te krijgen en te zorgen dat je weer verder kan.

Contactformulier Neem direct contact op

Hoe nu verder?

Uit ervaring weten we dat er als slachtoffer van een ongeval er veel op je afkomt. Meestal overkomt het je maar eens in je leven. Je hebt dus waarschijnlijk geen idee wat je nu moet doen of welke hulp je nodig hebt. Daarom willen we je graag duidelijk maken wat je van ons kan verwachten als je je zaak bij ons aanmeldt.

  • Werkzaam in alle regio’s
  • Aandacht voor je herstel
  • Al 70 jaar bewezen succesvol

Vier heldere stappen

DSW_2_Web.jpg


Samen doorlopen we in een letselschadezaak de volgende vier heldere stappen:

Stap 1: het intakegesprek
Wanneer je jouw letselzaak bij ons aanmeldt, neemt onze letselschadejurist intake contact met je op om naar je verhaal te luisteren. Zij kijkt tijdens dit gratis intakegesprek naar de haalbaarheid van je zaak en stelt je vragen over de omstandigheden rond het ongeval en over het letsel dat je hebt opgelopen. Ook zal zij ingaan op je persoonlijke situatie en je medische behandeling.

Stap 2: Inventariseren van de schade
Als we je zaak in behandeling krijgen, gaat de letselschade-expert samen met jou uitgebreid informatie verzamelen om je schade te kunnen vaststellen. Ook ga je samen met de letselschade-expert de veroorzaker van je letselschade namens jou aansprakelijk stellen. Het kan even duren voordat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Soms duurt dit wel een paar weken.

Stap 3: Regelen
Als er voldoende informatie en bewijsstukken zijn verzameld over je letsel, het ongeval en de kosten die je hierdoor maakt, brengt je letselschade-expert de volledige schade in kaart. Meestal moeten we tijdens het onderhandelingsproces ook nog extra informatie opvragen die de tegenpartij wil beoordelen. Gemiddeld duurt het tweeëneenhalf jaar voordat een zaak kan worden afgerond. Maar dit is helemaal afhankelijk van de ernst van je letsel. Je letselschadespecialist houdt je in deze periode goed op de hoogte van alles. Ook zorgt hij of zij ervoor dat je op tijd een voorschot hebt om de eerste zware periode door te komen.

Stap 4: Mediation of procederen
In een enkel geval lukt het niet om met de tegenpartij tot een positief onderhandelingsresultaat te komen. Zo kan er onenigheid ontstaan over de aansprakelijkheid of de hoogte van de schadevergoeding. Als we na een bespreekregeling geen overeenstemming bereiken met de tegenpartij, bespreekt onze letselschadespecialist samen met jou het vervolgtraject.

Contactformulier inTwente

Vul het contactformulier in en we proberen binnen twee uur (op werkdagen) contact met je te zoeken.

Waar Pals voor staat

Soms heb je na het oplopen van letselschade meer nodig dan een letselschadespecialist je kan bieden. Zo kan er van alles veranderen in je persoonlijke situatie, thuis of op het werk. Hierin verdien je natuurlijk de beste begeleiding zodat je de draad weer snel op kan pakken. Onze letselschadespecialisten helpen je bij het vinden van de juiste begeleiding. Zodat jij je kunt richten op het allerbelangrijkste: je herstel.

Wat kost het mij om deze kosten te claimen?

Wanneer er bij een ongeval een aansprakelijke derde (partij) betrokken is, werken onze letselschadespecialisten helemaal gratis voor je. Want ook deze kosten worden betaald door de aansprakelijke partij. Bij medische zaken onderzoeken we eerst of er een medische fout is gemaakt. De kosten zijn dan in eerste instantie voor je eigen rekening. Maar als de aansprakelijkheid uiteindelijk toch wordt erkend, laten we je dit meteen weten en betaalt de verzekeraar van de tegenpartij ook hiervoor de rekening.

Neem vrijblijvend contact op!

Bij Pals geven we je graag vrijblijvend advies. Stel ons daarom gerust je vragen. Als je wil, komen we zelfs thuis bij je langs om in alle rust je situatie te bespreken en je kans op een vergoeding te beoordelen. Wij werken door heel het land en helpen je graag.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen