Inventariseren van de schade

Als we je zaak in behandeling krijgen, gaan we samen met jou uitgebreid informatie verzamelen. Ook gaan we de veroorzaker van je letselschade namens jou aansprakelijk stellen.

HoeWeWerken_Pals.jpg

Het kan even duren voordat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Soms gaat hier wel een paar weken overheen. In de tussentijd verzamelt je letselschade-expert samen met jou de bewijsstukken om je schade te kunnen vaststellen. Dit kan gaan om informatie van de politie maar ook om medische gegevens van je huisarts, fysiotherapeut of behandelend specialisten. Met een medische machtiging zullen we informatie over je letsel opvragen bij de betreffende specialisten. Onze medisch adviseur geeft je vervolgens advies over je letsel en de gevolgen (en de toekomstige risico’s). Je hebt in het begin dus regelmatig contact met je letschade-expert.

Daarnaast gaan we je schade inventariseren en vraagt je letselschade-expert - als dat nodig blijkt - een voorschot aan bij de tegenpartij. Een voorschot voorkomt dat je in de financiële problemen komt en dat je de extra uitgaven niet uit eigen middelen hoeft te betalen.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen