Regelen

Als er voldoende informatie en bewijsstukken zijn verzameld over je letsel, het ongeval en de kosten die je hierdoor maakt, brengt je letselschade-expert de volledige schade in kaart. Dit heet een schadestaat. Nadat je letselschade -expert dit met jou heeft besproken gaat hij hier namens jou over in onderhandeling met de tegenpartij. Vaak is dat een verzekeraar.

Regelen_Pals.jpg

Onderhandelen maakt een wezenlijk deel uit van de schaderegeling. We houden jouw belangen daarbij goed in het oog en gaan voor een rechtvaardige schadevergoeding. Maar we zorgen er ook voor dat er voldoende aandacht is voor je persoonlijke situatie en je welzijn. Door het ongeval ben je in een onzekere situatie terecht gekomen en zul je een hoop vragen hebben.

Omdat het verkrijgen van een schadevergoeding vaak een langdurig en complex proces is, kan het wel even duren voordat de onderhandelingen met de tegenpartij zijn afgerond. Gemiddeld duurt het twee├źneenhalf jaar voordat een zaak kan worden afgerond. Maar dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de ernst van je letsel.

Meestal moeten we tijdens het onderhandelingsproces ook nog extra informatie opvragen die de tegenpartij wil beoordelen. Verder is het vaak nodig om een deskundige in te schakelen, bijvoorbeeld om te kijken hoe je weer kunt re-integreren na je ongeval.

Het onderhandelingsresultaat leggen wij natuurlijk aan je voor. Jij hebt daarbij het laatste woord.

Is de zaak afgewikkeld? Dan ontvang je een schadebedrag. Deze schadevergoeding is vaak ook bedoeld voor de toekomst. Soms gaat het best om heel veel geld omdat de vergoeding bijvoorbeeld is berekend over een periode van 20 jaar.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen