Nieuws

Regelmatig hebben wij wat nieuws te melden of zijn wij zelf onderwerp van het nieuws. Lees er hier meer over.

Labd_Pals-Letselschade-boekje

Veel belangstelling voor boekje Bert Heida over letselschade

Een tijdje geleden brachten we een boekje met verzamelde letselschadeblogs van onze collega Bert Heida uit. Sindsdien is daar veel belangstelling voor. Deed Bert eerder al een interview voor RTV Drenthe, dit keer besteden ook letselschade.nu en zelfs Punt Advocatuur er aandacht aan.

PAlstaartLABDoverzicht.jpg

Hoog tijd voor een record op record op record taart

Als je qua aanmeldingen een dagrecord, een weekrecord en een maandrecord hebt neergezet, mag je jezelf best een keer trakteren op iets lekkers.

Lees verder
Netwerkvloer_Web.jpg

De netwerkvloer Zwolle

De Netwerkvloer gaat weer on tour. De Netwerkvloer is dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB+ die ondernemende mensen met inspirerende bedrijven verbindt. Dus wil jij netwerken met tientallen ondernemers of meedoen aan een van de speeddatesessies? Dan staan donderdag 19 mei van 13.30 tot 16.30 uur de deuren wagenwijd voor je open bij et MAC³PARK stadion in Zwolle. En natuurlijk zullen wij van Pals Letselschade zelf ook aanwezig zijn. Meld je nu aan.

Lees verder
Web_Mail_2.jpg

Letselschadeverhalen

De wereld van de letselschade is voortdurend in ontwikkeling. Gelukkig is er onze nieuwsbrief. Zo blijf je als doorverwijzer of andere geïnteresseerde altijd op de hoogte van het laatste letselschadenieuws en de meest recente ontwikkelingen bij Pals. Schrijf je nu in.

Lees verder
Netwerkvloer_Web.jpg

De netwerkvloer

De Netwerkvloer gaat weer on tour. De Netwerkvloer is dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB+ die ondernemende mensen met inspirerende bedrijven verbindt. Dus wil jij netwerken met tientallen ondernemers of meedoen aan een van de speeddatesessies? Dan staan dinsdag 10 maart van 13.30 tot 16.30 uur de deuren wagenwijd voor je open bij Omnisport in Apeldoorn. En natuurlijk zullen wij van Pals Letselschade zelf ook aanwezig zijn. Meld je nu aan.

Lees verder
Pals_Kantoor_Web.jpg

Verhuizing Pals Letselschade Emmen

21 februari is het dan zover: Pals Emmen neemt zijn intrek in een nieuw kantoor. We heten je voortaan van harte welkom op Hoenderkamp 20, 7812 VZ Emmen.

Lees verder
Beertje_Lap_Web.jpg

Berentevreden

De afgelopen tijd hebben we zo’n 260 kinderen die pech hadden en wel een knuffel verdienden blij kunnen maken met die superlieve Beertje Lap.

Lees verder
Beertje_LapV2.jpg

Wie wordt het nieuwe baasje van beertje Lap?

Letsel oplopen is natuurlijk nooit leuk. Maar al helemaal niet als het slachtoffer een kind is.

Daarom deelt Pals Letselschade nu Beertje Lap uit aan alle kinderen die het slachtoffer geworden zijn van een ongeval en daardoor letsel hebben opgelopen. Ken jij zelf een kind dat letsel heeft opgelopen en wel een knuffel kan gebruiken?

Lees verder
NKL_Pals.jpg

Nationaal Keurmerk Letselschade

We besteden er eigenlijk nooit zoveel aandacht aan. Maar ook voor de komende drie jaar is aan Pals Letselschade weer het N

Lees verder
Corona_Nieuws_Pals.jpg

Corona maatregelen

Bij onze werkzaamheden houden we ons aan de door de overheid en het RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen tegen corona. Dit is niet alleen belangrijk voor onze medewerkers maar ook voor iedereen waar we contact mee hebben.

Lees verder