Asha de Wit

Personenschade behandelaar

Asha de Wit.jpg

Ik ben Asha de Wit-Raghoenath. Ik heb de MBO-studie Secretarieel Management & Organisatie afgerond. Ook heb ik nog een training juridische assistente gevolgd en de opleiding van het NIVRE Licht Letselschade. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse voor mijn vakgebied relevante cursussen.

Sinds 2001 werkte ik als juridisch secretaresse, voornamelijk bij advocatenkantoren. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Pals Letselschade.

Mijn doel is om het team aan te vullen. Ik anticipeer op vragen en werkzaamheden vanuit het team zodat ik het werk gedaan heb voordat anderen erom vragen.

Ik vind het belangrijk om werk te doen waar ik plezier en energie van krijg. Gelukkig krijg ik veel vrijheid in mijn werk en kan ik mijn werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Hierdoor kan ik het beste uit mijzelf halen en de beste resultaten bereiken. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor het kantoor. Ik vind het belangrijk te weten wat er speelt in een dossier. Zo kan ik hier proactief naar handelen en samen met de letselschadespecialist werken aan oplossingen voor de klant.

Mail mij Neem contact op