Kenny Hassink

Letselschadespecialist NIVRE-re \ Kwaliteitsmanager

Pals_DenHaag_002.jpg

Ik ben Kenny Hassink en startte mijn carrière in de letselschadebranche ooit bij Pals. Het unieke karakter van het werk heeft mij altijd aangesproken. Na het vak enkele jaren te hebben uitgeoefend in opdracht van verzekeraars, ben ik teruggekeerd naar de plek waar het voor mij allemaal begon. Met een hoop extra kennis en ervaring, onder andere over de manier waarop letselschades worden beoordeeld door de verschillende partijen waar je als slachtoffer mee te maken krijgt.

Deze kennis en ervaring gebruik ik nu graag weer als belangenbehartiger voor letselschadeslachtoffers. Altijd is het doel om tot een goede schaderegeling te komen.

Daarbij moet het slachtoffer zo goed mogelijk worden gehoord en begeleid zodat hij het leven weer zo goed mogelijk op kan pakken. De uiteindelijke financiële compensatie maakt hier natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van uit.

Doortastend in juridische discussies, pragmatisch als dat nodig is. Samen met jou doorloop ik de punten waar je bij letselschade mee te maken krijgt. En natuurlijk adviseer ik je graag over de stappen die we moeten nemen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-82127726