Lianne Hackeng

NIVRE-re Letselschadespecialist

Lianne-300x300.png

Mijn naam is Lianne Hackeng, letselschadespecialist en als registerexpert aangesloten bij het NIVRE. Ik werk al ruim 20 jaar met veel plezier bij Pals Letselschade en heb daarvoor ook al in de letselschade gewerkt. Maar dan aan de andere kant: aan de kant van de verzekeraar. Die ervaring zie ik als een plus. Ik weet immers hoe het gaat aan de andere kant.

Maar mijn passie ligt bij het werken voor slachtoffers. Ik wil ervoor zorgen dat slachtoffers van letselschade op een duidelijke en integere wijze krijgen waar ze recht op hebben. Daarbij gaat het niet alleen om een financiƫle genoegdoening maar ook om aanpassingen of hulp in huis, ander of aangepast werk of hulp op welk gebied dan ook.

Ik help een leven na een ongeval weer op de rails zetten en hoop zo iets te kunnen betekenen voor mijn klanten en te kunnen bijdragen aan hun geluk. Ik ben pas tevreden als mijn klant dat ook is.

Mijn werk geeft mij veel voldoening. Enerzijds vanwege de afwisseling: ieder mens en iedere zaak is immers weer helemaal anders. Anderzijds vanwege de combinatie van soms harde onderhandelingen en ingewikkelde juridische (schade- en aansprakelijkheids-)kwesties aan de ene kant en zachte, sociaal-menselijke aspecten aan de andere kant. Het is vooral het soms lange en persoonlijke contact met klanten wat mijn werk zo bijzonder mooi maakt.

In mijn persoonlijke leven ben ik al bijna 30 jaar gelukkig getrouwd, heb ik drie geweldig leuke kinderen, twee straathonden en een oude kat en hou ik van reizen, dieren en lekker eten!

Telefoonummer: 06-13564899