Maurice Visser

Letselschadespecialist NIVRE-re

Maurice_Visser_Web.jpg

Mijn naam is Maurice Visser. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik in het pittoreske Zoetermeer. Ik werk al zo’n 20 jaar in letselschadeland. Momenteel voor Pals Letselschade als senior schaderegelaar personenschade. Iets wat ik tot mijn pensioen hoop te blijven doen.

Tijdens mijn studie rechten begon ik bij SRK als ondersteuner letselschade. Daarna ben ik hier eigenlijk in blijven plakken. Ik heb jaren gewerkt voor diverse detacheringskantoren aan de WA-kant en heb toen een hoop ervaring opgedaan door in diverse keukens binnen te kijken. In die jaren heb ik mezelf ook opgeleid door het volgen van bijna alle vakgerelateerde opleidingen. In de loop der jaren klom ik op van junior naar senior en van behandelaar naar schaderegelaar. Mijn NIVRE-re titel heb ik ook in bezit.

De reden dat ik graag voor Pals Letselschade werk, heeft te maken met de vrije cultuur die er heerst, de ruimte die je krijgt om invulling aan je functie te geven en de mogelijkheid om echt het verschil te maken voor een letselschadeslachtoffer. Daarnaast is het een moderne en vooruitstrevende organisatie die wil groeien. Hierin meegroeien en een rol spelen is iets wat mij persoonlijk erg aantrekt.

Door mijn pragmatische en creatieve manier van denken weet ik probleemdossiers effectief op te lossen. Ik heb een groot empathisch vermogen waardoor ik nooit de mens uit het oog verlies en altijd weet welke belangen er spelen.