Dwarslaesie

Wanneer je een dwarslaesie hebt opgelopen, verandert je leven ineens compleet. Door een onderbreking van het ruggenmerg en bepaalde zenuwbanen ontstaat een verlamming van je benen, je armen en soms zelfs je ademhalingsspieren. Je verliest vaak het gevoel in je ledematen en of dat nog niet genoeg is, kun je ook nog incontinent worden. Kortom, het gaat hier om zeer ernstig letsel met zeer ingrijpende gevolgen. In de meeste gevallen kun je van een dwarslaesie ook niet meer genezen.

Als de dwarslaesie het gevolg is van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of een ander ongeval, wil je logischerwijs een schadevergoeding. Niet alleen voor de fysieke schade maar ook voor je psychische letsel. De kans dat je je werk niet meer kunt uitoefenen is groot. Wij zorgen ervoor dat je weer verder kunt, helpen je met aanvullende adviezen en bij het claimen van letselschade.

Een vergoeding dankzij een letselschadezaak

Dwarslaesie_1_Pals.jpg

Ons werk bestaat niet alleen uit juridische hulp maar ook uit ondersteuning bij medische, sociale of financiële vragen. Vraag het ons gerust. Niet voor niets heeft Pals Letselschade al ruim 70 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers zoals jij.

Elke letselschadezaak is anders, net zoals elke dwarslaesie weer anders is. Of je een letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. De mate van beperking in je dagelijks functioneren, je kansen op de arbeidsmarkt en de aard van de zenuwschade worden daarbij beoordeeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij een opgelopen dwarslaesie? Onze specialisten helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning.

90% kans op schadevergoeding

Er zijn heel veel verschillende soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn. Naast dwarslaesies behandelen we bijvoorbeeld ook veel beroepsziekten en hersenletsel. In ruim 70 jaar hebben we meer dan 63.000 slachtoffers geholpen. Maar liefst 90% van onze klanten ontving een schadevergoeding dankzij onze inzet. Dit kost je in de meeste gevallen niets omdat de aansprakelijke partij ook de kosten voor ons als gespecialiseerd letselschadebureau betaalt.

Wij komen graag bij je thuis voor persoonlijk advies. Waar je ook woont in Nederland, Pals Letselschade is in alle regio’s actief en dus altijd dichtbij.

Kies ook voor maatwerk en onze persoonlijke aanpak. Uiteraard voldoen wij aan alle richtlijnen van het Keurmerk Letselschade.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen