Overige ongevallen

Er zijn talloze manieren waarop je (letsel)schade kunt oplopen. Hieronder hebben we een aantal veelvoorkomende gevallen voor je op een rijtje gezet.

Letselschade door een gebrekkige zaak of dier

Loop je letselschade op door een loslopende hond? Ben je ten val gekomen door een opstaande stoeptegel? Ben je met de fiets gevallen door een flinke kuil in het fietspad? Is je kind van de trap gevallen doordat het traphekje niet deugd? Is je telefoonbatterij in de fik gevlogen en heb je daardoor brandwonden? Allemaal voorbeelden van schade waarvoor je iemand anders aansprakelijk kunt stellen.

Schade of domme pech

Overig_Ongeval_Pals.jpg

Vaak heb je er geen weet van en sta je er niet bij stil dat je schade hebt of denk je dat het gewoon domme pech is. In veel gevallen kun je de opgelopen letselschade verhalen.

Tijdens een intakegesprek beoordeeld onze letselschadespecialist de haalbaarheid van je letselschadezaak.

Als je samen met ons een letselschadezaak aanspant, is het mogelijk dat je een letselschadevergoeding ontvangt ter compensatie van je schade. Of je dit bedrag daadwerkelijk toegewezen krijgt en hoe hoog het is, hangt af van talloze variabelen.

Pals Letselschade kan je helpen met het vaststellen van je schade, het opstellen en onderbouwen van de aansprakelijkstelling en het beoordelen van de verhaalsmogelijkheden. Om te kunnen beoordelen of er daadwerkelijk sprake was van een gevaarlijke situatie schakelen wij soms een deskundige in.

Gratis advies

Wij geven je graag eerst kosteloos juridisch advies over de mogelijkheden die je hebt voor je schadevergoeding. In Nederland is het bij wet geregeld dat de kosten om ons in te schakelen door de aansprakelijke partij betaald worden. Die is daar vaak voor verzekerd. Onze hulp kost je dus niets.

Intake_Pals.jpg

Direct gratis advies van een letselschade jurist

085-0735550

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Zo dichtbij dat we altijd bij je thuis kunnen komen

Wil je weten of je je letselschade kunt claimen?

Vul het contactformulier in en we proberen binnen twee uur (op werkdagen) contact met je te zoeken.